به گزارش خبرنگار مهر، رضوان حکیم زاده ظهر یکشنبه در مراسم افتتاحیه نمایشگاه استانی جشنواره جابربن حیان تصریح کرد: جشنوارهها و رقابتهای علمی فرصتی برای شکوفایی استعدادهای دانشآموزی است.
وی افزود: اولین پیام جشنوارههایی همچون جابربن حیان ترویج کار گروهی است و نباید به رقابت بین والدین و اولیا تبدیل شود.
معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزشوپرورش با تأکید به توجه به کیفیت آموزشی جشنوارهها، اضافه کرد: نباید جشنوارهها به سمت خرجتراشی خانواده و مدرسه و تولید اثر لوکس معطوف شود.
حکیم زاده با تأکید به اینکه هدف دیگر جشنواره جابر بن حیان توجه به اقتصاد مقاومتی و دانشبنیان است، ادامه داد: ضروری است دانش آموزان آموزههای علمی خود را به صورت کاربردی در مسائل زندگی به کار گیرند.
وی به ضرورت خارج کردن جشنواره جابربن حیان از فضای رقابتی صرف تأکید کرد و گفت: معلمان شریک اصلی این جشنواره هستند و لازم است از ظرفیت جشنواره برای هدایت علمی دانش آموزان بهره گیرند.
معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزشوپرورش با اشاره به برگزاری مرحله کشوری این رقابت در خراسان رضوی متذکر شد: میزان مشارکت مطلوبی از سوی استانها در مرحله کشوری پیشبینی شده است.
حکیم زاده به ضرورت اجرای طرحهای حساب شده در حوزه آموزش ابتدایی نیز تأکید کرد و گفت: این مجموعه از نظرات تمامی مربیان و معلمان بهره میگیرد و اینطور نیست که طرحهای شتابزده مانند ۶-۳-۳ اجرا کنیم.
وی معلمان ابتدایی را گردانندگان واقعی معاونت ابتدایی وزارت آموزشوپرورش دانست و افزود: هر چند این معاونت چهار ماه مسئولی نداشت اما بدون کمترین خللی با همت معلمان مسئولیتهای آن اجرایی شد.
نظر شما